Geheimpje bewaren op z’n Hollands

vliegennlDag en nacht beveiliging van bodyguards. Marechaussee die altijd paraat is. Het leger komt je desnoods redden. Wim en Max hebben het goed voor mekaar. Veiligheid in alles. Nu zijn er de laatste tijd nogal wat ongeregeldheden, dan zou je denken dat de beveiliging nog wat verder wordt aangescherpt. Daar komt nog bij dat buitenlandse geheime diensten op alle fronten bespioneren, waardoor je hier ook extra alert op moet zijn. Gelukkig hebben we dan nog altijd de beveiliging van het koninklijk huis die de aler in alert stopt. Maar dan net niet. Een wél alerte internetter kwam erachter dat het koninklijk vliegtuig gewoon te volgen is via flightradar24. Zodat het wel erg makkelijk wordt om te kijken waar vlucht PH-KBX uithangt. Het hele verhaal is vermakelijk om te lezen. Deel 1 hier en daarna deel 2 hier. Ondertussen schijnt het dan toch geblokkeerd te zijn. Zelf testen kan hier.

Een gedachte over “Geheimpje bewaren op z’n Hollands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>