Spotify Connect

http://musically.com/wp-content/uploads/2014/01/spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb.jpg

[nerdpost] Het was al een tijdje beschikbaar voor speciaal gelicenseerde speakers, maar is er nu ook in een andere vorm. Als je een Spotify Premium account hebt kun je nu, wanneer je op hetzelfde wifi netwerk bent, andere android/apple devices bedienen die op hetzelfde netwerk zitten. Wat dus briljant is voor types die een oude tablet/mobiel via een aux-kabeltje aan de stereo hebben hangen. Nooit meer daarheen lopen, maar via de eigen mobiel heel simpel nieuwe liedjes en playlists aanknallen. Is machtig mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>