Voetbal moment van het jaar (zonder voetbal in beeld)

Oké, dit is het scenario: Watford en Leicester streden op 13 mei om een plek in de finale van de playoffs voor promotie naar de lucratieve Premier League, waar je alleen al aan tv-inkomsten tientallen miljoenen binnensleept. De eerste wedstrijd was geëindigd in 1-0 voor Leicester, in de return in Watford stond het vervolgens ver in blessuretijd 2-1 en dus overall 2-2. In de 96e(!!!) minuut krijgen de bezoekers dan een onterechte strafschop toegekend na een schwalbe waar Luis Suárez voor zou applaudisseren én neemt die fopduiker ook nog eens zelf de pingel. Tsja, karma is a b*tch, zeggen ze wel eens.

De beelden zijn nu al historisch (vreemd genoeg staat de Schwalbe er zelf niet op…), maar het leukste is dus eigenlijk om het die hele climax te beleven via SKY Sports-reporter Johnny Phillips:

 

p.s. sorry T, ik beloof: dit is de laatste voetbalpost die ik dit jaar zal maken ;)

Een gedachte over “Voetbal moment van het jaar (zonder voetbal in beeld)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>