Mount Everest

mount-everestVet verslag over de Mount Everest, de berg die tot de ultieme verbeelding spreekt van klim-hipsters waar dan ook ter wereld. Waar, dankzij het nogal frisse klimaat, een flink aantal van deze hipsters perfect geconserveerd zijn blijven liggen. Altijd handig als je dan net op het klimpad van je stokkie bent gegaan waardoor alle nieuwe klim-hipsters nu ook over jou heen moeten klauteren. Kun je wel unieke selfies maken, als klim-hipster met op de achtergrond een dode klim-hipster en de Mount Everest. Uhuh.

Een gedachte over “Mount Everest

  1. Timo

    Did you know? De Mt. Everest niet de hoogste berg ter wereld is? Der is namelijk een berg in Hawa├» die stiekem vele kilometers hoger is, alleen begint die berg ver onder zeeniveau…. Maakt het beklimmen stukken makkelijker en qua temperatuur ook aangenamer :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>