Game of Thrones moet het ontgelden in South Park

Bij South Park kunnen ze het niet langer aan: de hele tijd wachten, wachten en wachten. Of het nou gaat om wachten op de winter (it’s coming, you know!) ;) ) of die draken in Game of Thrones, of wachten op black friday, of de nieuwste gameconsolles… Alsmaar wachten grrr… en dan wordt dat arme jochie ook nog telkens afgeleid door piemels….? Nouja verder zal ik het plot maar niet verklappen.

Kortom de nieuwste South Parks (ja ook hun eigen volgers hebben ze verplicht laten wachten door de uitzending over twee weken/afleveringen te verspreiden) zijn weer mooi raak. Speciaal voor KoersK zal ik jullie het wachten besparen en gewoon direct de links achter elkaar plaatsen ;)

Afl 1

Afl 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>