Hoe treurig dit

Lees eens dit artikel en kijk wat het met je doet. Ik was verdrietig, kwaad en teleurgesteld. Zieke gevolgen heeft 12 jaar populisme in Nederland. Hoe durf je als politicus uit angst voor het kwijtraken van stemmen van buitenlandhaters, al je principes, moraal en ethiek die je ooit bezat zo met het grof vuil weg te gooien en ertoe komen dat je mensen wilt terug sturen naar Somaliƫ een land waar zelfs de organisatie die overal als langste blijft, artsen zonder grenzen, heeft moeten vertrekken vanwege de onveiligheid. Bah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>